Чекай, не ламай!

Marja
Нікому ніколи нічого про мене
Не скажеш ні слова, бо станеться зле!
А серце проситиме жалю для себе!
«Любов на колінах»?... Та біль не мине!

Чекай, не ламай, пробач, прощавай!
Чекай, не ламай, прощавай!

Нікому ніколи нічого про тебе
Не буду я згадувать – досі болить!
І серце проситиме жалю для себе!
Кохання від Бога минуло як мить…

Чекай, не ламай, пробач, прощавай!
Чекай, не ламай, прощавай!