Вона.. 2008

Дарья Живченко
...наївна усмішка..
вуста, наповнені вродливою снагою..
тією, що плекоче до життя..
а не та жаль, що зануряє в воду

..прекрасні чорні очі ваблять погляд
мереживо волос здригає вітер
розкошні товсті вії кроють сутін
червоною доріжкой манять вигляд