Мрiя

Диана Коцак
Краплі дощу замерзли в небі,
Так тихо-тихо падав сніг...
І ніжні білії сніжинки
Спускались легко на поріг...

Чарівна казка там витала,
Стежки освічував ліхтар.
Зима нечутно завітала,
Зоря виднілась з-поза хмар.

Мороз охоплював вже шибки
І вимальовував узір.
З вікна спадали льоду скибки
І зачаровували зір.

Краплі дощу замерзли в небі,
Так тихо-тихо падав сніг...
Останні білії сніжинки
Нечутно впали на поріг...