Мрiя снiжинки

Диана Коцак
Я хотіла би стати сніжинкою,
І під хмарами з вітром кружляти,
Підлетіти увись, і спуститися
На покрівлю зимової хати.
Ну а потім над полем засніженим
Разом з сестрами мчати-летіти,
Танцювати танок з завірюхою,
З нею гратись, як граються діти
Землю вкрити пухнастою ковдрою,
Потім знову злетіти у небо
І літати в повітрі холодному
А хіба щось іще мені треба?
Але знаєш, коли я натомлюся
Як сніжинка, літати в святій вишині,
Прилечу я до тебе сніжинкою,
І сльозою стечу по твоєму вікні.