***

Наталия Лут
            Ти чуеш? Попереджаю!
            Що зраду я не пробачу.
            Ти навіть не уявляеш,
            Що я тебе наскрізь бачу.

            Думки я твоі читаю,
            1 вірю, що я едина,
            Що любиш мене, я знаю.
            1 радісна кожна днина.

            Відчую я кожне слово,
            Що маеш мені сказати.
            1 хочу я знову і знову
            Себе всю тобі віддати.