И закохани не гришать...

Юрий Микрюков
Я заздрю тим, які "грішать"
І ще на все вони готові
В коханні жити, ще спішать
І ціну знають для любові!

Одне без одного вони
Фактично не живуть,існують
Хвилини ніжності й тепла
Один для одного дарують

І щоб про них, хто не казав
А я їм на всіх й завжди начхати
Їм сам Амур, дорогу показав
І научив цінити і кохати

І долю власну їм вершить
Допомагає сила в слові
І ніхто із них не згрішить
Бо не ма гріха у любові...