Я тебе кохаю до нестями

Евгений Акимов
Я тебе кохаю до нестями,
Як ніхто не коли не кохав
Я ніколи тебе не забуду 
Та ніколи не забуду тіеї ночі
Яку ти подарувала у сні.
Снилось мені ліси та озера
Ми сиділи коло хати, розмовляли
До пізньої ночі
Коли ми були разом
Ми були щасливі
Як ніколи в житті
Ми не живемо минулим,
А живемо майбутнім .
Шукаемо нового,
Надзвичайного та свого.
Ми живем мріями
Та хочимо бути разом
Але нас розділяє   
Та далека земля
Яка між нами зросла
Та стала міцна,
Як ніколи.
У тій тополі
За якою ми ховались вночі
Від страшної грози
Я пам’ятаю всі слова
Вони стали домом моїм
Тому я прошу
Пробач ,   
Що я зробив не так !
Та дякую за все