Гарна дiвчинка

Валентина Жердева
(На украинском языке)


Я у дзеркальце дивлюся:
Гарна дівчинка Владуся!

І уважна, і спокійна,
І слухняна, і чарівна,
І правдива, і кмітлива,
І розумна, і вродлива.

Щоб усі про мене знали,
Щоб завжди мене впізнали,
Я себе намалювала,
І портрет свій підписала:

ГАРНА ДІВЧИНКА ВЛАДУСЯ!

Все зробила чин по чину,
Ось, нарешті відпочину!