Про курортну зраду

Валентина Жердева
(На украинском языке)

Розкажу я вам про горе
І любов мою гірку,
Як сгадаю синє море
Й замок з мокрого піску.

Рочків мала три тоді
Та ще й половина,
Він мав п'ять і був смішний,
Як мала дитина.

Вже для мене будував
На піску будинок,
Півника на дах чіпляв,
Це,-казав,-будильник.

Я робила пиріжки,
Пасочки ліпила,
Й гірко плакала,
Коли все це хвиля змила.

Цілий рік прийшлось мені
Зустрічі чекати,
Але він мене забув,
Не схотів гуляти.

Рік тому уважний був,
Потім -не впізнати.
М'яч ногою підштовхнув,
Та й побіг ганяти.
==================
Вже в минуле відійшла
Радість тих заглядин,
Отака любов була
Арсеньки та Влади.