Чоловiки

Юлия Самкова
Обирали ми с матусею їй зятя,
Обдивилися i там,i тут усе...
Та нiяк не пiдберемо,от прокляття!
Щось усi вони ото не те,не се!

Ось один:та наче статний i красивий!
Та тюхтiй якийсь,я вже не маю слiв!
А отой якийсь пихатий та ревнивий!
Я такого не хочУ i поготiв!

Цей худенький,що уже не вiдкормити!
А отой такий товстий,не йде-пливе!
А оцей ось нетверезий i побитий!
А отой закохан тiльки у "лаве"!

Вибирати чоловiка-та ще драма!
Треба стiльки усього обмiркувать!
"Та купи собi вiбратор,-каже мама,-
Їсть не просить i не буде ревнувать!