Коли боги попадали з Олiмпу

Виктор Малороссов
Коли боги попадали з Олімпу,
Вжахнулись всі - та це ж бридкі потвори!
Які сліпці їх випхали нагору,
Вдягли в пурпур і засвітили німби?

Але немає у рабів пророків -
На кляту гору ідолів знов тягнуть,
Псалми співають і ковтають брагу,
Й по-братськи потім мнуть ціпками боки...



    14.04.2010р.