ТИ Я

Мирослава Сахно
Росла неподалік і плакала лілея...Чому?тоді ніхто не запитав...
Та просто так тебе іще я
Кохала. Ти цього,на жаль,не знав.
Сльозилась і троянда у саду, чому?тоді і я не знала!та більш нікого не знайду.
Навік тебе я покохала