Краплина щастя

Джемма Тиффани
Так прекрасна ця краплина
Щастя ...
Я на мить не відчуваю
Ночі,
Хоч в спині моїй болить
Праця
Та від сліз міняють колір
Очі.

Знову серце пригадало
Крила,
Що колись обвили плечі
Голі ...
В "Pater noster" надприродня
Сила
Повертати небеса
Долі ...