Вiдцвiло, вiдлетiло

Валентина Жердева
(На украинском языке)


Відцвіло, відлетіло
І мереживом вкрило
Землю ніжно-строкато
Від паркана до хати.

І примхливо одвічне
Нагадало торічне:

І пишноту цвітіння,
І любові горіння,
І взаємні поради,
І приховані зради.

Серце знову зігріло
Це рожеве вітрило.
Яблунева пирина,
Ти ні в чому не винна.

З яблунь цвіт облітає,
Та любов не сгасає.