Дякую

Андрей Чорний
Нас усіх щось по життю веде
Як правило спрацювує закономірність
Або ти,або тебе
Я дякую тобі за твою вірність

Твої думки не ті вже що колись
І світ для тебе став інакшим
Січневої ночі наші душі сплелись
Твоє серце до мене стало м'якшим

І з тих часів для мене ти життя
І для мене ти будеш завжди своя
Боюсь дивитися у наше майбуття
Надіюсь там в моїй руці твоя

23:11       25.04.2010