чекай

Рия Эйфо
Ти маєш одну хвилинку?
Чекай...Ходи сюди...
Намалюй мені квітів сторінку
І залиш у моєму вікні...
Просто смішно,
Як це я досі
Не знайшла час сказати тобі,
Як я люблю твоє волосся
І запалені очі...сумні...