Я малюю олiвцем

Валентина Жердева
(На украинском языке)

Я малюю олівцем:
Сонце грає промінцем,

Ось хатинка, сад, город,
Навкруги малий народ,

Синя річка, в річці - рак,
Тут немає забіяк,

Всі малята - друзі,
Страхопуд в картузі,

М'ячик скаче, дим іде,
Пароплав гудком гуде,

Нива зелененька,
Хмаронька біленька.

Все, що схочу - намалюю,
Потім мамі подарую.

Хай радіє, як і я,
Люба матінко моя!