А дарма

Юрий Михалечко
А дарма…
Я знов зробив те, що не варто…
І вибір мав…
І знав що це безглузді жарти
Я грав з вогнем…
І думав, що зігріюсь лише
Впекло мене…
Вогонь рубець в душі залишив
Та я живу…
Чекаю, що мене пробачиш
І наяву…
А не у снах тебе побачу
А час іде…
Нікому не спинити його
Нема людей…
Таких, що мають силу Бога
Слова мої…
Назад в вуста не повернеш
Шкода за їх…
Та чи пробачиш ти мене…