Для чого, люди, цирк в Верховнiй Радi?

Геннадий Сивак
Для чого, люди,  цирк в Верховній Раді?
З глузду з’їхали, панове, на весні,
Та відчували в діловій нараді,
Немов в якомусь, у  страшному  сні…

Й знали наперед, що рішення прийметься,
Але яка була у вас мета?
Ось, навіть доля із небес сміється,
В голосування арифметика проста…

Терпіння наберіться депутати,
Бо приклад і невдатний, і гіркий,
На жаль, провинним , не відповідати,
За цей нікому не потрібний бій…

Життя  крапки  іще  розставить в справі,
А кадри облетіли Білий Світ,
Це честі, зовсім, не дає Державі,
Краще Шевченка прочитайте Заповіт…

28 квітня 2010 року.
Автор Геннадій  Сівак.