Думки, як дiти

Валентина Жердева
(На украинском языке)


Повиростали діти,
В кожного є проблеми,
Вільного часу обмаль,
Рішення та ділеми.

Пусто в великій хаті,
Тиша стискає груди,
Знову думки, як діти,
Мчать в далечінь, повсюди.

Досхочу наблукавшись,
Згорнуть свої вітрила,
Досвіту понабравшись,
Просять, щоб відчинила.

Що їх так непокоїть,
Що принесли на крилах?
Линуть до серця знову
Щиру вести розмову.

Кажуть:"Не треба писати,
З цього не будеш жити."
Маю в віршах з'ясувати
Те, що могла розгубити.