Тихий сн г

Ольга Кирилюк
На землю впаде тихий білий сніг
І мені стане сумно так.
А сніг розтане від моїх гарячих ніг
Моїх. Хтось скаже: “Йшов дивак”.

Я піду рятуватись від зими
Кудись за гори, через ліс.
Я буду дуже-дуже швидко йти,
Шкода, що я не маю крил.

А ти заснеш. І може в своїх снах
Побачиш як я утікав
Залишив зимний спомин у горах,
Але про що? Якби ж я знав...

(Ця тиха зима холодна, як ти,
Не знаю куди від вас утекти.
А може не треба шукати тепла,
А може ліпше холоду нічого нема)