Кохане, бо твое...

Элеонора Шолохова
Тепліше дня, чорніше ночі,
Прекрасніше зорі
Такі кохані темні очі,
Кохані, бо твої...

Сильніше, ніж тяжіння Сонця,
Яскравіше його
Чарівне світло із віконця.
З коханого, з твого...

Ти як цікава довга книжка,
Що спати не дає.
Усе кохане: ніс, усмішка,
Кохане, бо твоє!