Молитва

Наталия Лут
              Мій синку, моя дитино,
              Попереду ціле життя.
              О господи, наш единий
              Прошу, захисти дитя.

              Свое дай благословіння,
              Здоров"я та довгих літ,
              Ще мудрості і терпіння
              У наш безталанний світ.

              Маленька моя людино,
              Щасливим і добрим рости.
              1 кращу мою половину
              В душі своій помісти.

              Будь чесним з собою, відвертим,
              1 мудрим на все життя.
              О господи, милосердний,
              Прошу, захисти дитя!