Просто так укр

Юрий Михалечко
Просто так…
Не тому, що тону у очах
Не тому, що манять вуста
Просто так…
Я писати знову почав
Перейшов у знайомий стан
Просто так…
Перестав рахувати час
Мій годинник спинився, став
Просто так…
Я погано сплю по ночах
Де причина? Причина проста
Просто так…
Моє серце вкриває печаль
Очевидна причина та???
Просто так?

Все не просто…
Всі думки і мрії про тебе
Ти моєї фантазії простір
Все не просто…
Ти мені як повітря треба
Та чи знає крім мене хтось то?
Все не просто…
І затягнуте хмарами небо
І в душі починається дощ той?
Як не просто…