Гимн школе

Владимир Руденко 2
    ГІМН ШКОЛІ.
Слава нашій рідній школі,
Слава нашим вчителям,
Що надали думкам  волі,
Що навчили нас знанням.

В ці складні для нас години,
Віддавали душу нам.
Дуже вдячні  всі родини
Дорогим викладачам.

Шкільні  роки пролетіли,
На шляху вже осеред
Ті знання що ми здобули
Поведуть в житті вперед.

Рідна школа –наша гавань,
Нас від бурі  захистить.
Під вікном бузок у травні
Нагадає нам ту мить.