Комарi в вiдрядженнi у повному спорядженнi

Ингварриус
В двадцятипятикілометровій зоні
За Києвом в сосновому лісочку
В дуплі старому в холодочку
Вдуплятор жив і його коні
Й ніхто із дупелів не міг
Вдуплить його і ту худобу
Що там жила і там пила
Червону теплу життєдайну кров
Що людську гризла там подобу
Що й допель-герц не допоможе...
01.04.2001