Олександр Блок. За водою роки, у море сумне,

Анатолий Драбрезир
За водою роки, у море сумне,
І сліпому, дурному мені.
Лиш сьогодні наснилось у сні,
Що вона не кохала ніколи мене…

Випадковим зустрічним я був,
Лиш зустрічним я був на шляху.
Жар той вітер, мов юність, задув,
З твоїх уст вирвав фразу суху.

Те кохання – з душі через вінця стіка,
Мов отрута із іншими миті мені,
Думка, пісня – самотня, палка
Пролунали сьогодні у сні…