Вагання Дощика

Лариса Евлахова
Дощик думав:
- Йти, не йти?
Эй, краплиночки сюди!
Хай побачать парасолi,
Як я бiгаю на волi…
Хай оцiнять по заслузi,
Як купаюся на лузi...

Станцював би гопака,
Та калюжа ще мiлка!