Свiтлана

Юрий Михалечко
Сумно мені дивитись на зорі без тебе
Вечір як вечір, мені ж він чомусь не такий
І вгору погляну, там небо мені не небо
Там тебе нагадують світлом яскраві зірки
Лише тепленький вітер грає волоссям
Аж мурашки війною ідуть по тілу
Наче це ти доторкнулась мені здалося
Але здалося, хоча дуже хотілось