Николи не забуду твого обличчя

Ветров Александр Иванович
Ніколи не забуду твого обличчя:
ніжного,з капелькою щастя,
я пам"ятаю як бувало - ти доторкнешся до мого - і падають сльози.
- Ну чому,чому,чому?Не знаю,не кричи,болить.
Щастя залишим на потім.