Ще не вмерла

Наталья Андриянова-Сергеева
Ще не вмерла Україна,
Та вже не живе,
Бідолашну домовина
Біля хати жде.

Жде нещасну домовина
Біля її хати,
Плаче, стогне Україна ,
Не хоче вмирати.

Ой не хочу помирати,
Діти мої милі,
Ой,не хочу я лежати
Живою в могилі.

Не змогли мене здолати
Чужі вражі сили,
Рідні діти,рідну мати
Ведуть до могили.

Ой,ведуть же рідні діти,
Та з чужої волі,
Хай не буде їм у світі
Ні щастя ,ні долі.

Не чужа,своя дитина
Весело співає:
"Ще не вмерла Україна,
Та вже помирає".

Картинка с инета .