Дивна оферта

Валентина Толошная
Дзвін монет не розтопить крижинку. Безперечні оті  постулати.
Забаганкам   красивої жінки не набридне тобі  потурати?

Обіцяєш  Париж і Мальорку,  захопивши  красотами світу,
Лише кілька  годин щовівторка таки хочеш  у неї  купити?

Дуже дивні умови оферти - в понеділок та в середу інша?!!
Не тушуйся. Розказуй відверто. Може стане від правди тепліше.

Кажеш,  має усе свою вартість і ні в чому не знаєш відмови?...
Таки хочеш завдати їй гарту. Що ж, приймай тоді інші умови:

Подаруй шепотіння  світанку після ніжних твоїх поцілунків,
Екстатичність шаленого  танку у сп’янінні  чарівного трунку.

І твою невимовну чуттєвість, що так довго від неї ховалась,
Та розбурханий нагло,  миттєво незупинний руйнуючий спалах…

Зачаруй, полони її душу не захмареним болем  коханням,
Крига скресне, зламається,  зрушить і впаде перепона  остання.

А  якщо розтопити не здатен  навіть саму маленьку сніжинку
Будь здоровий.  Не вмієш кохати,  пошукай собі іншої  жінки.



Оферта -  пропозиція про укладення угоди з детальним зазначенням її умов.
Нагло – несподівано, раптово.
Будь здоровий – прощавай.

травень 2010