Сонце

Ольга Коломейцева
Ти знаєш, менi так тяжко жити.
Врiзалися слова у душу.
Не взмозi щось змiнити,
Iти по крокам мушу.
Такий як ти - лиш моє сонце
Примушує всмiхнутись.
Втрачаючи тебе так часто,
Вiдновлюючи сили,
На допомогу вчасно
Iз сонця поцiлунок лине.
Ти знаєш, без тебе неможливо.
I всупереч життю,
Проходжу поруч з небом мимо,
Насолоджуючись миттю ..