Бажання в малюнках

Валентина Жердева
Любов до країни не в слові промови,
Та гаслах палких і гучних,
Є істина в слові дитячої мови -
В малюнках фантазій гнучких.

А діти, як завжди, малюють майбутнє,
Що лине з продавніх часів -
Будинок, де світло рожеве присутнє,
Як промінь родинних зв'язків.

Всміхаються тато, сестричка і братик,
Бабуся, дідусь, вся рідня,
Родину матуся, щоб всіх вшанувати,
Збирає святкового дня...

В яскравих малюнках у кожній родині
Дитячі бажання цвіли.
Працюйте заради дітей України,
Щоб діти щасливі були!

Любіть сьогодення, цінуйте свободу,
Змагайтесь на користь дітей,
Бо діти - майбутнє великого роду,
Єдиного роду людей!