9 травня

Оксана Небесная Гамза
Цим віршиком моя донечка сьогодні привітає
Героїв Великої Вітчизняної Війни

Ми сьогоднІ прийшли до  могил дідусевих,
Що загинули в ту найстрашнішу війну,
Подивіться на нас — ми щасливі й веселі,
Бо вони захистили нашу ДОЛЮ й ВЕСНУ.

Не забудемо ми тих героїв безсмертних,
І, приносячи квіти до братських могил,
Пам`ятаємо кожного — нашу пам`ять не зтерти,
А живим ветеранам бажаємо щастя і сил.