Плач Украины

Наталья Андриянова-Сергеева
   ЮЩЕНКО

За що,о мій невдячний сину
Ти зрадив неньку Україну,
Мені божився на майданах,
Що ти мій син,та у кайданах
Ведеш мене ти у неволю,
Мені бажаеш рабську долю.
Тобі потрібні гроші й влада,
Моя тобі остання рада,
Опам'ятайсь та схаменись,
На рідну землю подивись.
Та на моє блакитне небо,
Як прохолода тобі треба,
То у вишневому садочку
Піди посидь у холодочку.
Напийся ,сину,із криниці
Моєї чистої водиці.
Послухай співи солов'я,
Бо Батьківщина я твоя.
Опам'ятайсь,бо може бути,
Назад все це не повернути,
Не буде щастя й долі ,сину,
Тому ,хто зрадить УКРАЇНу


Картинка с инета .