Так краще

Юрий Михалечко
Так краще...

Босі до любові
В кишені вітер
На все готові
І на край світу
Хай так і важче...

Так краще...

День під небом
Ніч у шалаші
Живу для тебе
Дві в одну душі
І решта світу нащо

Так краще...

Цілунки зранку
Погляди в обід
З роси світанку
Каву п,єм собі
Краса навколо та ще..

Так краще...