Де ти коханий - Для Анi Лорак

Василий Никонюк -Партия Регионов
Де ти коханий, чому немає поруч?
Нещасна я,як квітка у жару,
Немає серце,в день моє покою
І у сльозах я з нічкою живу

Молюсь і кличу  тебе, я  чекаю
Вернись прошу щаслива буду я
Щоб проросла з тіні до свого сонця,
Щоб зігрівав в обіймах ти мене.

Забув ти зовсім, яка моя провина 
Тобі всю ласку віддавала я
І ти шептав що я твоя пташина
Ніхто не сміє скривдити мене

Молюсь і кличу  тебе, я  чекаю
Вернись прошу щаслива буду я
Щоб проросла з тіні до свого сонця,
Щоб зігрівав в обіймах ти мене.

Чому так холодно,то жарко стає знову?
І як управу над думками  знайти?
Як тільки ти повернешся додому,
Я буду цілувати,як ніколи!
Всі поцілунки подарую,я тобі.





.