Весна. На украинском языке

Раиса Андрющенко
            ВЕСНА
 
Ой,  Весна, Весна-як  той  мак  рясна,
До  святої Землі  посміхалася,
Дарувати  добро  не  вагалася,
Фарбувала навколо  ліси,  поля,
Наливалася силою-наша  Земля.
В голубі  стрічки  нарядилася,
У земних  річках  заблудилася,
Заспівали  пташки -стало  весело, 
Чути  спів  було  на  усе  село.
В  лісах  проліски  розпустилися,
По  зеленій  траві  розстелилися,
Люди  знову  Весну  дочекалися,
За  роботу  взялись,  не  вагалися.
Життя  знову  тече  не  кінчається,
Нове  коло  для  всіх  починається!