Коли ти я,

Антон Мартини
Коли є ти і я,
І поміж містом заблукали ми у вирі
Тебе несе ріка своя
І ти сама блукаєш по квартирі...

І я стою під купою сонетів,
І ти читаєш світ неаче вірш ,
О скільки вже живе у нас є поєтів
Вони воюють всупереч і між...

Кили є ти і я,
Іншого нам годі і шукати
Окрім ще вічного життя
Твої ще б руки цілувати...