Долонями б ють

Александр Васильевич Бойко
           Не треба тобі у зграю,
           Не треба на світі цім.
           Я долю не проклинаю,
           І я за все відповім.
              (В. Герасим’юк)

Небагато лишилось чекати -
Кулаки відпадають. Моторошно.
Навіть сльози твої крилаті.
Навіть думка з душею згоджується.
Не пускай мене. Не кажи, що різні -
Хай хтось інший стає героєм,
Хочу просто побути з тобою,
Без потреби вмовляти слізно.

  Чуєш, б’ю себе в груди долонями,
  Проводжаючи камінну зграю
  Невідомих громів, і поклонами
  На удари їм відповідаю...



2003