Дитинство в мiй дiм забрело

Оксана Радишевская
Дитинство в мій дім забрело…
В краплинках з верби, на голову,
Упало зорею-стрілою,
Забутим дзвеніло голосом.

Дитинство в мій дім забрело…
В дворі шелестіло гітарою.
Торкнувшись прозорим крилом
Очей, що заглянули в старість.

Дитинство в мій дім забрело…
Щоб дати єдину пораду:
Справжнє – лиш те, що пройшло,
І найдорожче – це втрати.