Все спод1ваюсь минеться

Наталия Лут
 
              Образив і не помітив,
              Як спалахнули  вуста.
              Заставив душу тремтіти
              1 покотилась сльоза.

              Чи це натура жіноча?
              Чи це бездушні слова?
              1 хоч заплакані очі
              Та ще надія жива.

              Все сподіваюсь минеться,
              Забудеться, промайне.
              1 твое серце озветься -
              Ти зрозуміеш мене.