Рай

Александр Васильевич Бойко
Простягни мені долю –
я збираю зірки.
Заховай парасолю.
Не засохнуть вінки.
Давай сплетемо їх – назовсім і удвох:
Омріяний Інстинкт і божевільний Бог.
Посилаєш мене? Ну і добре, нехай...
я
піду
за ворота
із надписом
«рай»



2010