будьмо!

Василь Роман 2
спати_спити до дна всі іспити
й не хмеліти - бо хміль як біль
заважає шукати істину
не у ранках
а у собі

не приймати на душу градуси
і не гнутись під їх ярмом
без розсолу прозріти радістю
сльози вмити
та не з вином

і бажати усім без винятку
«будьмо!» - хлопці-дівчата
де
загубили себе у вирію
хто дорогу назад знайде

серед хмар сигарето-допінгу
віднайде в добрий світ вікно
щоб дивитись е-кранну «хроніку»
пропустивши вперед кіно
де «кумарити» разом з Гітою
не відмовився б Радж Кумар

а літа пролетіли літерним
збігли літрами
і нема!