запах жiнки

Василь Роман 2
запах жінки
__________ cонливо
__________________ в свідомості тропіках
віддає яблунево -
_______________ ні краплі
_______________________ “пайн-епела”…
огортає
_______ оголені
______________ опієм
____________________ опіки
і травнево
_________ травмує
_________________ отравою-трепетом,
як згадаю тебе,
________________то лишаюсь під допінгом…


штурмуватиму біль
________________ (в поливні понеділки?)
___________________________________ той піковий,
посковзнусь
__________ поміж злив швидкоплинучих
__________________________________ згадкою,
бо пливе у вікно заметіль
_____________________ яблуневою цівкою,
і затісно від нього –
________________ від твого
________________________ весняного запаху,

я насичений
__________ ним,
______________ ніби місяць вповні,
______________________________ ніби ліками…

тільки
_______стрілки
_____________ і час
__________________ не тікАють до тебе,
___________________________________ а тІкають?