Садомазо

Александр Васильевич Бойко
ви бачите мої обійми?
невже замало власних сил,
щоб у швидке безсоння бігти,
ховатися щодня під стіл
думок?
на шиї руки алкоголю,
холодні пазурі трави.
невже потрібна інша доля?
невже не бачите, що ви
пророк…



2010