Хохлам. Було б ссати Королеву - Мати

Евгений Медына
Було б мені малим ссати
Королеву - Мати.
То і був би я тепер
Щасливий, багатий...
   А то ссав неначе в прірву
   Мужичку - селянку,
   І тепер косю косою
   Колгоспну ділянку.
А так... був би діамантом
В Британській Короні,
Найлютішим був би катом
Заморських колоній.
   По - англійському б кумекав,
   Їздив на коняці...
   І видав би вас усіх
   У великій... праці.

                *