V or...

Василь Роман 2
цикл "Словом Темперований Клавір"

                міні  міни  10

...плач  по  царям  і  вбік
поглядом  двох  орлів

стежать  щоби  не  втік
Орлик  в  чужий  Орлі

різноколір’я  мап
в  очі  як  змій  повзе

жаль  Іванів  нема
тих  з  Богунів  й  Мазеп...

(31)