***

Жах Та Истирия
Іноді хочеться закрити очі
І уявити себе десь далеко,
Там де немає проблем,
Немає похмурих днів,
Там,де є ТИ...
Та,відкривши очі,я
Дивлюся на краплини
Дощу на моєму вікні
І розумію,
Ось вона-сувора реальність...
Самотня слбоза може не мало
Розповісти усьому світу,
Та навряд допоможе!
На кого сподіватись?
Кому це потрібно?
Єдине моє бажання,
Це закричати на ввесь світ:
„тебе більше немає!!!”
* * *
Колись ти казав,що
Буде heppi-end,
Казав,що будеш завжди зімною!
Та занадто пізно зрозуміла
Твої слова...
Знаю,ти поруч і будеш
Поруч завжди,
Будеш підтримувати мене,
Коли буде важко...
* * *
Ти казав:
„коли тобі буде сумно,
я прийду до тебе
на білих крилах,
і дотиком моїм
ти відчуєш,
що я поруч з тобою...”
* * *
Мені сумно,я сумую за тобою,
За твоїми очима, За твоїм голосом...
Я сумую...Ніхто не приходить
На білих крилах,Я не вічуваю дотику
Білих твоїх крил...І мені сумно...
Я пам”ятаю тебе і твої слова,що
Зараз мають найбільше значення...
Мені сумно,
Я сумую за тобою...
Я знаю,що ти поруч...
Я сумую за тобою, За твоїми очима, За твоїм голосом...
Я сумую...